5 pàgines web per practicar la gramàtica anglesa

gramàtica anglesa

Feia temps que volia escriure un article curt en format “llistat”. Així que avui us deixo un recull de pàgines web amb les quals pots practicar la gramàtica pel teu compte des de casa, des de la feina… Són pàgines web molt directes i que van al gra. Si necessites, simplement, fer un repàs d’aspectes gramaticals i, sobretot, posar aquesta gramàtica en pràctica, aquí trobaràs infinitat d’exercicis online (i alguns per imprimir) per anar gestionant el teu temps i anar interioritzant tot allò que estàs estudiant a l’acadèmia o pel teu compte.

1. PERFECT ENGLISH GRAMMAR

La Seonaid és la professora que porta aquesta magnífica pàgina web. L’he usat moltes vegades per trobar-hi exercicis pels meus estudiants i sempre l’he trobat molt clara, entenedora, i, sobretot, molt directa. A la seva pàgina parla bàsicament de gramàtica i les seves explicacions demostren els seus anys d’experiència amb aprenents d’anglès d’orígens diversos. Segons el que necessitis treballar, cada aspecte de la gramàtica de l’anglès està ben organitzat i separat dels altres. El web, doncs, és molt clar i concís.

 

2. MY ENGLISH PAGES

Aquesta pàgina és de les meves preferides. Hi ha molt més que gramàtica. A l’apartat de gramàtica hi ha explicacions molt ben fetes, molt clares i entenedores, i sempre amb exemples (el més important!). Dins d’aquestes explicacions pots anar directament als exercicis online que proporcionen. A més de fer molts exercicis, sempre tens les explicacions gramaticals allà mateix per resoldre els dubtes que et puguin anar sorgint.

 

3. LEARN ENGLISH TODAY

En aquesta web no només hi trobaràs gramàtica. Hi ha de tot! Explora-la bé i dedica-hi estones, perquè els exercicis online que hi ha (també hi ha descarregables per imprimir) són molt entretinguts. Fer exercicis a través d’internet és diferent del que deus fer a l’acadèmia, i també pot ser entretingut i motivador. També hi trobaràs recosos per a professors d’anglès, activitats d’entreteniment, frases fetes, vocabulari, pronunciació, anglès per negocis… entre moltes altres coses.

 

4. A GUIDE TO LEARNING ENGLISH

Ben organitzat. Tots els exercicis són online, cosa que facilita que hi puguis dedicar estones curtes de temps, tot fent-les interactives i entretingudes.

A més de gramàtica, també hi ha una secció per treballar vocabulari, així com un guiatge general sobre l’adquisició de llengües estrangeres, amb recomanacions i suggeriments per pares i mestres d’anglès.

 

5. AGENDA WEB

Tot i que la organització sembli una mica caòtica, si tens dubtes específics sobre algun aspecte gramatical en concret aquesta pàgina web es pot convertir en un molt bon recurs d’aprenentatge. Els exercicis són tots online i això facilita el poder-hi dedicar espais curts o llargs de temps.

En aquesta pàgina no només hi pots trobar recursos per treballar la gramàtica. Hi ha de tot! Vocabulari, lectura, escolta, cançons, històries, fonètica, etc etc. Hi pots passar hores i hores!!!

 

Aquestes són només 5 de les pàgines web on pots treballar la gramàtica (i altres aspectes de l’anglès) pel teu compte. Tot i així… n’hi ha moltíssimes! T’he proporcionat, simplement, 5 de les que a mi m’han fet més servei i d’on extrec sovint exercicis i explicacions pels meus estudiants. No tens per què fer-les servir totes! De fet, si n’hi ha alguna que t’agrada en especial, queda’t només amb aquella i exprimeix-la al màxim 🙂 Serà més que suficient. Si hi passes estones podràs millorar moltíssim la gramàtica, i potser t’interessa per passar algun test o prova… Endavant!

 

Si trobes útils els articles de “L’escola del món”, subscriu-te a la dreta d’aquesta pàgina! I recorda que també ens podem veure a les xarxes socials, com Facebook o Twitter. 

gramàtica anglesa

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *