Potser és el camí

Molt poc sovint la vida ens regala lliçons reveladores. Fa tot just 4 setmanes va arribar a mi una oportunitat vital i professional que fa gairebé deu anys havia intentat forçar. Havia volgut amb tantes forces que passés… I aquest cop, ara, avui i aquí, com qui no vol la cosa, arriba a mi com un pla B ple de llum però del tot inesperat.

Les persones a qui ens mou el neguit d’aprendre i la curiositat passem mitja vida planificant. Pensant. Movent fitxa. Provant… I fallant. Fallant mil i una vegades. Hi deu haver una espurna dins nostre que, tot i que desitgem molt sovint que s’apagui, que calli… segueix allà. Incessant.

 

I arriba una situació amb forma de lliçó vital. Allò que alguns anomenen els trucs del destí, vaja. I entenem, de sobte, que potser la vida ens està intentant dir alguna cosa. Que potser és el camí… És el picar pedra… És el mantenir viva, curiosa i àvida d’aventures la nostra mirada i aquella espurna, el que ens ha dut fins aquí. És aquesta espurna la que ha fet que ens passin totes aquelles coses que tant havíem somniat i perseguit.  I és que no hauríem pogut fer realitat aquests somnis si tot ens hagués sortit tal i com ho planificàvem. 

 

M’he trobat amb un somni davant dels morros. I ara, deu anys després de tots aquells intents fallits, arriba a mi “sense cap esforç”. Bé… amb l’esforç constant de deu anys fent que me’n passessin d’altres, de coses. Amb la perseverança de seguir perseguint el que em movia, el que em feia sentir viva i el que em regalava el per què de tot plegat.

 

No sé si aquest pla B inesperat és la opció correcta. O si el pla A és el camí correcte. No ho sabré mai. Només sé que, trii el que trii, ho viuré amb intensitat, màgia i il·lusió. Amb tot aquest calidoscopi de vitalitat amb què ens hauríem de mirar el paisatge de la nostra vida. Cada dia. I és que només sé amb certesa això… Que vull viure la meva única vida intensament. 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *