Ko Samet

El tercer dia del viatge tailandès ens separem de la Yuko. Ha de tornar a Laos a treballar. Ens dirigim a Ko Samet.

ko_samet

Ko Samet és una illa que queda a tocar de Bangkok, i una escapada fàcil i que resulta molt típica des de la gran ciutat, sobretot pels locals. Lonely Planet la considera un dels llocs més interessants de visitar a Tailàndia, però personalment si no haguéssim anat tan condicionades per la poca disponibilitat de dies, no l’hauria triat, podent estar a Tailàndia només un mes.  Tot i així… Se’ns posa de meravella després de la imponent Bangkok i és un bon lloc per parar el temps. 

mar_ko_samet

ko_samet_tailandia_beach

A Ko Samet hi regna la tranquil·litat i hi ha un ambient força familiar. Està plena de platges petites i grans i bars i restaurants discrets que ressegueixen troçets de la seva costa. L’ambient tropical i de calma de l’illa se’m posa de meravella després de la recta final del doctorat. Els sucs de fruita (papaia, mango, etc etc…), les begudes de gingebre, el menjar tailandès… tot acompanyat pel so de les onades , i amb una temperatura de nit perfecta, és de les coses més boniques que em va regalar Tailàndia.ko_samet_1 El segon dia a Ko Samet, ens dirigim a la zona del Pier després d’un esmorzar deliciós. Hi anem en bici i, passada la zona principal de la illa (estem allotjades al nord), començo a gaudir com una lirona… Descobrint platja rere platja. La brisa tropical, els sons d’ocells i la visió d’arbres que no sé ni anomenar, em recorden la màgia del viatjar. Que preciós! Que bonic dedicar el dia a ser feliç! Entre pedalada i pedalada, anem parant a vàries platges (Ao Phai, Ao Tub Tim i Ao Wong Deuan), i passem estones llegint, nedant i relaxant-nos. A Ko Samet dediquem un altre dia a prendre’ns les coses amb calma i a fer busseig. No recomano fer-hi busseig si el vostre viatge inclou altres llocs millors del país, però nosaltres era l’únic lloc on gaudiríem del mar, així que vam voler-ho fer sí o sí. Fer snorkel a Ko Samet no em va impressionar. Va costar força trobar aigües cristal·lines i, quan les vam acabar trobant, ja havíem passat massa hores sobre una barqueta sorollosa que ens havia deixat abans a llocs molt poc especials. La última illa, però, va ser especial. S’anava ponent el sol i podia veure peixos i roques indescriptibles. Amb els rajos de sol travessant l’aigua, l’escena era màgica… Un boçí de màgia al Golf de Tailàndia, a l’oceà Pacífic… Són aquelles escenes que vius i revius sempre que el cap et transporta a Tailàndia…

fire_ko_samet

De Ko Samet, vam tornar a Bangkok, i des d’allà vam volar a Laos (Luang Prabang), on va continuar el viatge… Fins que vam retornar al nord de Tailàndia. Des de Vientiane, la capital de Laos, agafem un autobús fins a Udon Thani (nord de Tailàndia). Des d’allà, volem a Chiang Mai, el centre cultural del nord de Tailàndia per excel·lència.

ko_samet_tailandia_kosamet

ko_samet_thailandbeach_ko_samet
juice_kosamet
ko_samet_platja

pier_ko_samet

platja_beach_kosamet

platja_ko_samet

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *