La llum de Sevilla

Viatge a Sevilla

Sevilla és única. Hi he estat dues vegades, i la tornaria a gaudir una vegada i una altra. És bella. Lluminosa. Alegre. Sevilla és un regal per tots els sentits… i sí… Sevilla té un color especial. La primera vegada que hi vaig ser va ser el primer que vaig pensar. Que tenia una llum i uns colors especials. No és un tòpic, doncs! Cada racó, cada edifici, cada carrer i cada monument que conformen aquesta preciosa ciutat et deixen amb unes ganes enormes de tornar-hi. Perquè sí. Perquè confesso que mai en tindria prou, de Sevilla.

La ciutat és una escapada perfecta per un cap de setmana (curt o més llarguet… jo no en tindria mai prou, de Sevilla…). La Catedral i la Giralda, el palau del Real Alcázar, el Barrio de Santa Cruz, el Barrio de Triana, els Jardines de Murillo, la Plaza España, el Parque de María Luisa, l’Archivo de Indias… He de confessar que la segona vegada que vaig ser a Sevilla vaig voler pagar per segon cop l’entrada al Real Alcázar, per poder tornar a embadalir-me amb la bellesa i el poder de les parets, sostres i racons que el conforma. Crec que és una de les coses més boniques que he vist mai… I qui sap… quan hi torni… seria capaç de tornar-lo a visitar.

L’aire de Sevilla és historia, majestuositat, bellesa, tradició… i tapes. Moltes tapes. Gaudir de l’àmplia oferta de bars i restaurants, i taules de “tapeo” a les terrasses dels carrers es pot convertir en pura addicció.

sevilla_plazaespana

Plaza España de Sevilla

La primera vegada hi vaig anar al mes d’octubre i, tot i buscar un temps agradable, a les estones del migdia encara hi feia una calor espectacular, però tot i així és un mes perfecte per visitar la ciutat. La segona vegada vaig anar-hi entre desembre i gener, a passar-hi el cap d’any. Recórrer la ciutat des de primera hora del dia fins a última hora i anar a dormir esgotada de tanta vida és un dels records més bonics que tinc dels meus viatges per Espanya.

sevilla_alcazar_llum

Real Alcázar de Sevilla

sevilla_alcazar

Banys reals Alcázar de Sevilla

sevilla_viatge_musica

Música als carrers de Sevilla

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *