Sou un centre o un AMPA i busqueu tallers en anglès per projectes, extraescolars d’idiomes o casals d’estiu?

Imparteixo tallers en anglès per infants adreçats a edats diferents i amb objectius diferents. Aquests tallers els duc a terme a centres educatius, acadèmies de llengües estrangeres o institucions educatives. El principal objectiu d’aquests tallers és que la llengua anglesa esdevingui una eina de comunicació per entendre, i més endavant, per expressar-se. I, per sobre de tot, per encendre la curiositat envers el món.  Tot fent servir la llengua anglesa aprendrem sobre àmbits molt diversos:  racons del món (països, ciutats, tradicions…,  el món musical, la interculturalitat, el món de la literatura infantil i juvenil…

El pilar principal dels meus tallers és l’anglès. Tot i així, entenc l’aprenentatge d’aquesta llengua des d’una perspectiva totalment vivencial i, per això, els meus coneixements de pedagogia musical i la passió que sento pels valors interculturals faran que els nens i nenes s’impregnin de tot això i aprenguin a fer servir la llengua com una eina de comunicació més.

Sensibilització musical en anglès

Per a nens de 3 a 5 anys. En aquests tallers l’objectiu és que els més petits gaudeixin, visquin i estimin la música. Aprendrem sobre les nocions bàsiques del món musical a través dels seus principals pilars: l’audició, el moviment, la creació i la cançó. I ho farem tot mitjançant la llengua anglesa. 

English through Music

En aquests tallers, aquests dos grans valors (anglès i música) es nodreixen l’un de l’altre per crear una manera d’entendre l’aprenentatge de l’anglès diferent i personal. Aquests tallers van dirigits a nens i adolescents. El seu objectiu és treballar la llengua anglesa mitjançant la música i la cançó, així com també utilitzar l’anglès per aprendre sobre temàtiques musicals (AICLE/CLIL).

Storytelling

En aquests tallers l’objectiu és fer volar la imaginació i endinsar-se en històries a través de l’anglès. Algunes d’elles, basades en racons, països, ciutats… del món. 

Around the world!

Les experiències que he viscut a l’estranger són el context real perfecte per transmetre la passió que sento pel món. Mitjançant l’anglès, podem aprendre sobre països, persones, cultures i tradicions d’arreu del món!

TALLERS I PROGRAMES EN CURS

Programa MOVIC

Vols que els teus fills deixin de veure l’anglès com una cosa per estudiar i li trobin un sentit? I que mentre ho passen bé i s’expressen, aprenguin anglès? Aquest és l’objectiu del programa MOVIC (Movement & Music in English)

Es tracta de viure experiències musicals i d’expressió corporal i moviment a través de la llengua anglesa.

En què consisteix el curs?

Els dos grans pilars d’aquest programa són la música i l’expressió corporal.movic

Música. A través de cançons cantades o escoltades  aprendrem a fer servir l’anglès vivencialment. Treballarem la pronunciació i adquirirem vocabulari i estructures que serviran de fonament per consolidar l’anglès com una eina comunicativa més. Treballarem, també, nocions musicals bàsiques com la pulsació o el ritme, així com l’escolta atenta o el món del instruments. L’objectiu principal del curs és passar-ho bé fent música i vivint tot el que aquesta comporta: compartint i sentint, i desenvolupant la sensibilitat i la oïda musical.

Expressió corporal. La música i el moviment aniran molt lligats, i la primera serà l’excusa perfecta per expressar-nos i incorporar l’anglès a través de coreografies, gestos i expressió corporal. La tècnica Yomu, en la qual m’he format, tindrà un paper fonamental en moltes de les sessions, ja serveix de base i inspiració per a moltes de les activitats.  El Yomu és un sistema de formació integral i poderós provinent dels Estats Units. Tot combinant la música, la ioga i el mindfulness, aquest sistema de formació transversal aporta eines i recursos per promoure la salut física, mental i emocional dels infants.

tallers anglès