Aquí hi trobaràs una sel·lecció de cançons i música feta per “L’escola del món”. Fes-la servir per aprendre o ensenyar l’anglès a casa, a l’aula… Hi trobaràs cançons senzilles per treballar vocabulari específic o estructures bàsiques, així com també música sense lletra per fer servir a l’aula i crear ambients.  N’hi ha per tots els gustos i edats. Per nens i per adults.

CHILDREN’S SONGS

Recull de cançons (boniques!) en anglès feta per L’escola del món per poder gaudir de la música en una altra llengua. Poden ser uns molt bons primers passos per fer “gimnàstica de la oïda” i per incorporar estructures senzilles i vocabulari bàsic.

I aquí tens una segona llista feta per l’editorial Kailas, amb cançons i nursery rhymes per introduïr l’anglès als més petits:

CHRISTMAS SONGS FOR CHILDREN

Recull de “L’escola del món” de cançons infantils de Nadal 

YOMU MUSIC

Recull de música i cançons del mètode YOMU, amb el qual m’he format. És un mètode bilingüe que ve d’Estats Units, i totes les cançons les pots trobar tan en castellà com en anglès. Pots treballar moviments, ioga, relaxació i mindfulness mitjançant l’anglès.

FILM SOUNDTRACKS

Un recull fet per mi de bandes sonores de pel·lícula. Espero que les gaudeixis tan com nosaltres ho hem fet creant la llista!

FILM MUSIC WITH LYRICS

Recull de bandes sonores de pel·lícules infantils amb lletra. Les pots fer servir per ensenyar o aprendre anglès!