Ets una persona adulta que fa temps que fas intents fallits de poder utilitzar l’anglès per comunicar-te? Has fet mil i un cursos i  tens un “empatx” de gramàtica? Estàs completament determinat/da a aprendre aquesta llengua, perquè la vols poder fer servir en contextos reals? S’ha convertit en la teva gran frustració i/o assignatura pendent? Si ara tens temps per dedicar-te a tu mateix/a (ep! potser ja t’has jubilat? enhorabona!)… Aquest pot ser el teu lloc!

¿Eres una persona adulta que hace tiempo que intenta sin éxito poder utilizar el inglés para comunicarte?  ¿ Has hecho un montón de cursos y sufres un empacho de gramática? ¿Estás complemtamente decidido/a a aprender la lengua, porque la quieres utilizar en contextos reales? ¿Se ha convertido en tu gran frustración?  Si ahora tienes tiempo de dedicarte a ti mismo/a (¡quizás te has jubilado! ¡enhorabuena!)… ¡Éste puede ser tu sitio!

QUÈ OFEREIXO?

PROGRAMES ONLINE DE GRUP

En aquests cursos serem un grup reduït de persones amb un nivell similar d’anglès seguint programes intensos de curta durada en moments puntuals de l’any. Adquirirem rutines per convertir l’anglès en una eina més del nostre dia a dia i estarem en contacte en tot moment en un grup de Facebook privat. Ens centrarem en material autèntic  i et proporcionaré tots els recursos i materials que necessites per treballar la llengua en contextos reals. Què diferencia aquestes trobades d’un curs normal? Aprendrem anglès amb el més important: els per què rere la llengua i en base a situacions o contextos concrets. Seré una mena de “coach” del teu propi aprenentatge i et proporcionaré un guiatge que t’aportarà molta il·lusió i motivació per tot allò que hi ha amagat rere la llengua  i que tant sovint queda en un segon pla. No et convé aquest guiatge si el que necessites és aprendre anglès per obtenir un títol o aprendre gramàtica a fons.

TALLERS PER ADULTS

Ofereixo tallers molt variats. Alguns són tallers de conversa i actualitat adreçats al públic adult. També ofereixo tallers dedicats a proporcionar recursos per tal de poder aprendre anglès a títol individual i d’una manera “meaningful” (amb sentit!).  Vols fer servir la llengua per comunicar-te i fer-te entendre, deixant una mica de banda la gramàtica, i trobar espais de temps per poder-la utilitzar i acostumar-te a parlar l’anglès sense vergonya? La llengua anglesa (a partir d’un cert nivell) es pot anar aprenent a partir de notícies, informació interessant sobre el món cultural, viatges, actualitato fins i tot a través de cançons. La idea central d’aquests tallers és el treball i la percepció de la llengua en context real. Contacta amb mi aquí si tens qualsevol dubte o pregunta!

COFFEE TIME

No hi ha moment més relaxant que el moment de fer un cafè. Podem practicar l’anglès tot conversant relaxadament i fent un cafè en grup.

PROPERES TROBADES: setembre de 2017.

Teachers open the doors. You enter by yourself (Chinese Proverb)