Petits imparables

“Rebre la trucada comunicant-te que pots salvar una vida pot ser el millor regal de la vida. No em puc imaginar viure sabent que, gràcies a la meva generositat, algú viu”.

L’Anna és de Santpedor i és mestra de música. Quan es va convertir en mare per primera vegada, es va trobar cara a cara amb un malson. A la seva filla Abril, de tan sols 5 mesos, li van diagnosticar una leucèmia limfoblàstica aguda. Comparteix amb els lectors de “L’escola del món” informació sobre la malaltia, la  imparable lluita per viure de la seva petita-gran Abril, i informació molt i molt útil per tots aquells que volguem aportar un petit gra de sorra per ajudar a vèncer aquesta malaltia i per poder, fins i tot, salvar una vida.

Llegir més

,

Passar a l’acció

La nit abans de volar a Atenes a fer-hi un voluntariat amb persones refugiades vaig veure un documental inspirador. No he cregut mai en el destí, però hi ha moments i situacions que prenen forma de brúixola… El documental tractava de la vida de Jane Goodall. Sempre m’havia cridat l’atenció tot allò que feia referència a aquella gran persona… Però aquella història tan ben explicada i, justament aquell dia, em va esgarrapar la consciència… Aquell compromís, aquell convenciment, aquella passió pel planeta i per la bondat, aquella humanitat… Vaig pensar, també, que podia ser un recurs d’allò més poderós per treballar molts valors a escoles, instituts, i qualsevol centre educatiu. Aquí s’hi poden trobar més detalls de la pel·lícula.  Llegir més